Асеновград посреща писателя Георги Връбчев, съобщават от пресцентъра на общинската

...
Асеновград посреща писателя Георги Връбчев, съобщават от пресцентъра на общинската
Коментари Харесай

Асеновград посреща писателя Георги Връбчев

Асеновград посреща писателя Георги Връбчев, оповестяват от пресцентъра на общинската администрация. Той ще показа сборника си с разкази " Акорди ". Датата на премиерата е 5-ти април, а часът - 17:30 ч. Домакин на премиерата на Връбчев е Градска библиотека " Паисий Хилендарски ". Модератор на срещата е Милена Марковска – шеф на библиотечната институция.

Книгата е комбинация от житейски акомпанименти с либрето, странстващо в светове на боязън и тествания, метафизичен енигми, пристрастеност, изменничества и стилно увещание, че от време на време животът е рокендрол и тъкмо тогава е прекрасен.

" В сърцето ми не спираше да бълбука живата лава на рокендрола, а душата ми живееше божествения живот на класическата музика. ", както споделя героят в описа " Рокендрол ". Последната книга на Георги Връбчев " Акорди ", събира 15 проницателни истории, които акцентират, както естетическия усет на създателя към разнообразни музикални жанрове, по този начин и разбирането му за същността на човешките връзки. Умението на писателя да борави добре със словото носи награди за четири от разказите в новия алманах, почтено отличени в влиятелни интернационалните състезания.

Професията на нотариус оказва помощ на Георги Връбчев да огледа през призмата на ежедневните условия, житейските събития и универсалните истини, които постоянно трансформират ненадейно живота и ориста на хората. Смел идеалист, който абсолютно има вяра в пътя напред, писателят основава богата литературна палитра от живи облици, наситени с разнолики страсти, в които читателите могат да разпознаят най-хубавите и най-лошите черти от себе си.

Георги Връбчев наследява писателския си гений от дядо му по бащина линия. Член е на Съюза на българските писатели, като написа както прозаичност, по този начин и лирика. Автор е на книгите " Някъде... там... някъде " и " Заветът на викинга ", преведена на британски език. Писателят е на път да издаде нов разказ през това лято.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР