Асеновград. Кметът на Община Асеновград д-р Емил Караиванов поздрави вицеевропейския

...
Асеновград. Кметът на Община Асеновград д-р Емил Караиванов поздрави вицеевропейския
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов поздрави вицеевропейския шампион по вдигане на тежести Георги Йочев

Асеновград. Кметът на Община Асеновград доктор Емил Караиванов поздрави вицеевропейския първенец по повдигане на тежести Георги Йочев, оповестиха за Радио „ Фокус “-Пловдив от Общината. Сребърният медалист бе почетен от кмета с грамота за високото достижение в региона на спорта и подарък дървена пластика. Петнадесетгодишният вицешампион благодари на Община Асеновград за указаната поддръжка при заминаването си в Милано, Италия, където се организира Европейското състезание. Благодари и на своя треньор Лъчезар Кишкилов, който е бил до него както по време на тренировките в България, по този начин и на самото съревнование.
По време на диалога кметът доктор Караиванов акцентира обстоятелството, че Асеновград има дългогодишни обичаи в региона на тежката атлетика и одобрени имена като Боянка Костова, Пламен Желязков, Метин Кадир и Васил Господинов. Техен персонален треньор също е Лъчезар Кишкилов, който умее да работи с гения на децата и да основава първенци.
Георги Йочев е ученик на ПГ „ Цар Иван Асен II ”. Той се състезава в категория до 85 кг. Той приключи с дуел от 256 кг (111 и 145 – второ място и в двете движения).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР