Асеновград. Да се работи качествено и в срок, да се

...
Асеновград. Да се работи качествено и в срок, да се
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов: Настоявам за експедитивни и качествени ремонти на улиците, пострадали от пороите

Асеновград. Да се работи качествено и в период, да се изпълнят всички предоставени действия – за това настоях пред строителните екипи, които работят към този момент на една от най-пострадалите улици „ Йордан Йовков ” в квартал „ Долни Воден ". Това сподели кметът доктор Емил Караиванов след инспекция на място, оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Общината. С непосредствено възлагане Общината започва ремонтните действия на улиците „ Йордан Йовков ”, „ Язовирска ”, „ Братя Даскалови ” в квартала. По възлагане там ще се извърши пренареждане на пътни линии и полагане на нови, асфалтиране и възобновяване на тротоари. „ Започнахме отсам, тъй като имаше даже непроходими сектори, само че съм удовлетворен, че се работи бързо “, сподели още кметът. Дейностите по първите две улици ще бъдат осъществяване до 10 - 11 юли, а до 20 юли целият ремонт в квартала ще завърши. Общата вложена сума от Общината в тях е 37 000 лв..
С открита процедура събиране на предложения Общината експедитивно търси реализатор и на неотложни поправки действия на сектори от улиците „ Конушка ”, „ Рожен ”, „ Искра ”, „ Захария ”, „ Ангел Кънчев ”. В тези поправки ще се вложат още 158 000 лв.. „ Общината набира предложения до 15 юли и имам вяра да се стартира работа на терен по най- бързия метод “, сподели още доктор Караиванов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР