Асен Василев започна разговора в бТВ с оправдания по бюджета

...
Асен Василев започна разговора в бТВ с оправдания по бюджета
Коментари Харесай

Василев: Немският финансов министър ни каза, че начинът, по който водим публичните си финанси, „може да вдъхновява”

Асен Василев стартира диалога в бТВ с оправдания по бюджета и какво са оставили в хазната.

„ 1,5 милиарда остатък, 9,5 милиарда в хазната и признат бюджет, който планува недостиг в границите на Маастрихтските критерии, плюс 1 % от горната страна за коронавирус ограниченията,  посочи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “.

„ При нас пристигна на посещаване немският финансов министър през юни. Не знам дали сте наблюдавали това. Той сподели, че методът, по който водим обществените си финанси, „ може да въодушевява другите европейски страни “, включително и Германия “, напомни той.

Василев се оправда, че служебният кабинет са попречили на тяхната промяна за понижаване на администрацията.

„ Администрацията ни е скъпичка. Виждаме връщане към прехода ”. Той съобщи, че всичко е лъжа  за компания МЕТ, а най-голямата неистина била, че те са спрели съветския газ. 

Истината била, че газът, който получаваме сега бил обезпечен от Политическа партия, а през октомври сме щели отново да получаваме синьо гориво от танкер, който отново те били обезпечили със служебния кабинет.

„ Аз не съм чул за нов контракт или доставка на служебния кабинет. Какъвто и да е хаосът ние употребяваме това, което Политическа партия контракти “.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР