Асен Василев ще е предложението на Продължаваме Промяната за премиер.

...
Асен Василев ще е предложението на Продължаваме Промяната за премиер.
Коментари Харесай

Кирил Петков официално издигна Асен Василев за премиер на ПП

Асен Василев ще е предлагането на " Продължаваме Промяната " за министър председател. Това разгласи във видеоизявление министър-председателят в оставка Кирил Петков.

В 17 часа президентът Румен Радев би трябвало да връчи мандата на Политическа партия, по-късно предстоят договаряния, които се обрисуват извънредно сложни, в случай че не и невъзможни.

Българска социалистическа партия разгласи, че не желаят нито Петков, нито Василев за министър председател. Същата е позицията и на Има Такъв Народ.

Призовавам всички да се обединим в обща коалиция и да свършим дилемите пред България. Ето за какво аз предложих на Политическа партия идващият министър-председател да е Асен Василев, човек, на който имам категорично доверие, с коййто ще бъдем в един тим в него, сподели в особено послание Петков.

Няма да допуснем непознати дипломати да дават ултиматум на бългаската страна до 12 ч, тъй като не ни е боязън. Имаме разлики с Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, само че нищо не може да бъде по-важно от просперитета на България, сподели Кирил Петков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР