Асен Василев се е съгласил да остане 9% и т.е.

...
Асен Василев се е съгласил да остане 9% и т.е.
Коментари Харесай

Пеевски убедил Асен Василев ДДС за ресторанти да остане 9% и да няма донос-бонус

Асен Василев се е съгласил да остане 9% и т.е. подалите сигнали за укрити налози да получават 10% от откритата сума. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка с бюджета.

Малко откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с Асен Василев, другият главен фактор в " некоалицията " - именно Пеевски, също регистрира триумф.

" Много добър диалог организирахме с господин Василев, господин Борисов и Делян Добрев, надяваме се да има решение, тъй като това не може да се случва с хората. Уточнихме да има цялостна претовареност на хората, които се освободят в държавно дружество, Мощностите да се затворят 2038 година, а който не желае да отиде в това държавно дружество, да получи 36 заплати незабавно " , съобщи той.

" Надявам се финансовият министър да уведоми премиера, да вземат решение, да седнат и да се схванат със синдикатите, не може да има тези. Надявам се оптимално бързо да приключат ", насочи рекомендация в посока Министерски съвет националният представител.
 Денков не може да подсигурява работата на миньори и енергетици до пенсия
Денков не може да подсигурява работата на миньори и енергетици до пенсия

Правителството се съобразило доколкото е допустимо с настояванията на миньорите

А с какво ще се занимава въпросното държавно сдружение, което ще подсигури работа на миньорите и енергетиците при понижаване на размерите на работа - с рекултивационни действия. " Надяваме се те (МС) да ни дават проект по какъв начин тъкмо ще бъде, само че не може хората да останат без работа. Не може да продължава неналичието на разговор, този разговор би трябвало да случи през днешния ден ".

Пеевски попита още къде е енергийният министър. И му предложи да се прибере от визитата, на което се намира, и да стартира да си прави работата.

Парите по проектите за обективен преход, счита той, би трябвало да се насочат към съществени планове, а не тези, които към този момент станаха обществени.

" Фотоволтаици, паркове... Това дава комичен брой работни места и не взема решение проблемите на хората ".
 Политическа партия: Не слагаме дата за затваряне на ТЕЦ-овете
Политическа партия: Не слагаме дата за затваряне на ТЕЦ-овете

Цените на въглеродните излъчвания обаче ги правели нерентабилни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР