Асен Василев потвърди, че се предвижда Бойко Рашков да бъде

...
Асен Василев потвърди, че се предвижда Бойко Рашков да бъде
Коментари Харесай

Приключиха преговорите между Продължаваме промяната, Демократична България, БСП

Асен Василев удостовери, че се планува Бойко Рашков да бъде определен за ръководител на КПКОНП

Приключиха договарянията сред " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", Българска социалистическа партия и самостоятелните депутати за правене на управническа стратегия на проектокабинета " Василев "

" Показахме диалогичност. В идващите 6 месеца имаме толкоз доста милиарди да влязат в стопанската система, толкоз доста закони да бъдат признати, че нищо друго няма значение с изключение на България да върви напред. Не сме дискутирали лични назначения изобщо. Ако всеки един в Народното събрание има отговорно държание, ние бихме имали държавно управление ", съобщи министър-председателят в оставка Кирил Петков.

" Удовлетворени сме от постигнатото във финалния вид на управническата стратегия. Обнадеждени сме, че ще получим поддръжка ", съобщи от своя страна водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова, предава Българска национална телевизия.

Атанас Атанасов от „ Демократична България ” сподели, че програмата е амбициозна, само че реалистична и дава отговор на упованията на българските жители.

Много е значимо, че в региона на енергетиката и сигурността има съответни ограничения, които ще подсигурят зимата, добави той.

Вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев, който е претендентът за министър председател в новия кабинет, съобщи, че за състав на държавното управление ще приказват, когато обезпечат поддръжка с болшинство за управническата стратегия. И.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР