Асен Василев няма притеснения, че ще бъде замесен в разработката

...
Асен Василев няма притеснения, че ще бъде замесен в разработката
Коментари Харесай

Асен Василев пита: А защо ДАНС мълчала 2 г. на канала Паскал-Димитрови

Асен Василев няма терзания, че ще бъде забъркан в създаването по контрабандата в Агенция " Митници ". Това показа самият той след съвещанието на краткотрайната комисия в Народното събрание по тематиката. Защо ДАНС в продължение на 2 години са оставили канал да работи, без да уведомят финансовия министър и премиера, с цел да се вземат ограничения, е въпрос, който Пламен Тончев подмина, установи някогашният финансов министър. Цялата оперативна информация отива в ДАНС и още веднъж попита за какво са оставили каналът да работи.

Като финансов министър е предложил Петя Банкова, която като заместител в Агенция " Митници " е работила добре с непознатите сътрудници и добре водила договарянията у нас да има непознати митничари. Под управлението на Банкова има рекордно равнище хваната контрабанда и опиати, по думите му. Било разумно тя да оглави Митниците.

Василев не познава семейство Димитрови. Това, на което сме очевидци е вулгарен политически фарс, който цели да каже " всичките са маскари ", акцентира някогашният финансов министър. Асен Василев не познава Паскал.

За Василев призна, че с Калин Стоянов е провел един диалог, защото под управлението на Хаджиев в ОДМВР-Хасково в града е регистрирано най-ниското равнище на платен избор. Целта била да се понижи равнището на купения избор. Следствието и съдът би трябвало да кажат каква е истината.

Дали обаче Бойко Рашков ще бъде още веднъж в листите на ПП-ДБ, Асен Василев не отговори.
 Марин и Стефан Димитрови със съществени връзки в Министерство на вътрешните работи, само че няма данни да са влизали в МФ
Марин и Стефан Димитрови със съществени връзки в Министерство на вътрешните работи, само че няма данни да са влизали в МФ

Людмила Петкова е упълномощила на новия началник на Митниците да направи разбор на активността на Петя Банкова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР