Асен Василев не е такъв брутален лъжец, какъвто е Кирил

...
Асен Василев не е такъв брутален лъжец, какъвто е Кирил
Коментари Харесай

Йорданов: Кирил Петков е Борисов, но малко по-добре образован  

Асен Василев не е подобен жесток измамник, какъвто е Кирил Петков. Василев не е добър финансов министър, само че най-малко си държи на думата. Това съобщи по бТВ ръководителят на ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

Той дефинира като пошло държанието на „ Продължаваме промяната “, които не отидоха на днешните съвещания при президента.

„ Естествено, че на следващия ден ще отидем на съвещания. Това е естествена процедура. Никой до момента в най-новата ни история не си е разрешавал да не отиде. Никой не си е разрешавал такова пошло държание “, съобщи Йорданов, имайки поради стореното от партията на Петков.

Според Йорданов е все по-малко евентуално в този парламент да се образува работеща коалиция и повода за това е държанието на Политическа партия.

„ Като виждам държанието на Политическа партия, е все по-малко евентуално да има държавно управление “, сподели той и акцентира, че е време да се постави точка на „ неуместните спекулации “, че ще има коалиция или държавно управление, в което Има Такъв Народ ще бъдат дружно с ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “. Като претекст за такова ръководство се сочеше гласуването на избор на съмнение на кабинета „ Петков “ от всички тези партии в сряда.

Тошко Йорданов показа, че има ужасни усещане от Кирил Петков, който единствено за 6 месеца „ се е влюбил във властта “. "Кирил Петков е Борисов, само че малко по-добре просветен ", съобщи той.

Помолен да съпостави Петков и Василев, той сподели: „ Асен Василев не е подобен жесток измамник, какъвто е Кирил Петков. Василев не е добър финансов министър, само че най-малко си държи на думата “.

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ отхвърли Слави Трифонов да го е направлявал по телефона.

„ Много пъти ръководителят на Народно събрание е изпадал в унизителното състояние да чака Лена Бориславова да му се обади какво да прави “, сподели Йорданов, имайки поради сваления Никола Минчев. през днешния ден бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР