Асен Василев направи достатъчно, за да бъдем в тази тежка

...
Асен Василев направи достатъчно, за да бъдем в тази тежка
Коментари Харесай

Тома Биков: Първото условие кризата с газа да се реши е в това да не участват Петков и Василев

" Асен Василев направи задоволително, с цел да бъдем в тази тежка рецесия и за мен би било добре да спре да дава ум ". Това сподели Тома Биков от ГЕРБ пред публицисти, откакто листата на обединението ГЕРБ-СДС в 24-ти МИР София за идните на 2 октомври избори за парламент. Поводът беше въпрос дали България е в добра позиция, с цел да резервира слотовете за танкери в Гърция, както твърдял Асен Василев, съобщи Нова тв.

По думите на Биков някогашният финансов министър е объркал 3 бюджета и е " забъркал каши ", които идващите години може би ще страната ще се пробва да взема решение. " Така че слотовете, аз нямам оперативна информация, тъй като ние не сме в ръководството, само че се надяваме да не останем без газ през зимата ", уточни Биков.

Той напомни, че ГЕРБ са предложили решение, само че то изисква време.

" Нашето държавно управление 2018-та е резервирало 500 милиона куб. метра газ в Гърция, можем през " Балкански поток " да създадем търг за милиард и половина, имаме и 1 милиарда азерски газ - апропо, контракти, подписани не от Асен Василев и Кирил Петков, а от Бойко Борисов, а част от тях и от Георги Първанов. Имаме и газовата връзка с Гърция, която нашето държавно управление стартира да построява, а Кирил Петков забави ", безапелационен бе Биков.

Според него рецесията с газа може да се реши при изискване. " Първото изискване тази рецесия да се реши е в нейното решение да не вземат участие Кирил Петков и Асен Василев ".

По думите на Биков ГЕРБ нямат подозрения, че ще завоюват изборите. Партията ще показа антикризисна стратегия в идващите дни – средносрочна и дълготрайна. И чака другите партии да създадат същото.

 

На въпрос на Българска телеграфна агенция не смятат ли Политическа партия за натурален съдружен сътрудник, Биков сподели: " Не знам до каква степен са натурален сътрудник в случай, че техният главен приоритет е да вкарат Бойко Борисов в пандиза ". И добави, че целта на ГЕРБ е извеждането на България от рецесията. Затова и от обединението ГЕРБ-СДС идните дни ще показват своята антикризисна стратегия.

Цялата листа на ГЕРБ-СДС за 24-и МИР включва имената на:

⁣⁣1. Тома Любомиров Биков⁣⁣
2. Рая Назар Назарян⁣⁣
3. Евгения Бисерова Алексиева ⁣⁣
4. Георг Даниелов Георгиев⁣⁣
5. доцент доктор Валентин Иванов Радев⁣⁣
6. Драгомир Христов Младенов⁣⁣
7. Зоран Александров Рангелов⁣⁣
8. Томи Младенов Николов⁣⁣
9. доктор Любомир Николаев Талев⁣⁣
10. Димитър Стоянов Стоянов⁣⁣
11. Добромир Иванов Иванов⁣⁣
12. Анжела Миткова Христова⁣⁣
13. Елена Любомирова Найденова⁣⁣
14. доктор Валентина Кирилова Христова⁣⁣
15. Даниел Василев Костов⁣⁣
16. Станислава Константинова Коцева⁣⁣
17. Атанас Йорданов Енгьозов⁣⁣
18. проф. Антоанета Димитрова Кирова⁣⁣
19. Мартин Албенов Атанасов⁣⁣
20. Боян Лъчезаров Стефанов⁣⁣
21. Валентина Иванова Динева⁣⁣
22. Любен Пламенов Томов⁣⁣
23. Поли Цветомирова Янева⁣⁣
24. Никол Николаева Ангелова

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР