Асен Василев каза, че БСП не е потенциален партньор, но

...
Асен Василев каза, че БСП не е потенциален партньор, но
Коментари Харесай

Гьоков: БСП също не изградя от желание да е партньор с ПП

„ Асен Василев сподели, че Българска социалистическа партия не е евентуален сътрудник, само че аз би трябвало да ви кажа, че Българска социалистическа партия също не изгаря от предпочитание да е сътрудник с „ Продължаваме Промяната ”. Това сподели пред Нова телевизия депутатът от левицата и някогашен обществен министър Георги Гьоков.
Прочетете още
По думите му отговорността към България обаче изисква разговор и взаимни отстъпки. Гьоков увери, че левицата няма да разреши никой да подменя предизборните им задължения или да им слага условия. „ Защо да не слагаме условия да направи Политическа партия стъпка обратно, с цел да влезем в ръководство, а би трябвало Българска социалистическа партия да направи тази стъпка? ”, попита депутатът.

Въпреки че парламентарната група на Българска социалистическа партия гласоподава „ За ” удължаването на Бюджет 2022, самият Гьоков съобщи, че е бил срещу това решение. „ Надделя мнението в ПГ, че е добре да бъде вкаран подобен бюджет, в случай че продължава да се инати служебното държавно управление и да не внася същински бюджет за 2023 година ”, добави той.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР