Асен Василев е в позицията на оня мъж, дето са

...
Асен Василев е в позицията на оня мъж, дето са
Коментари Харесай

Зоя Деянова: Асен Василев е в позицията на мъж, дето са го хванали със сутиен на любовницата…

Асен Василев е в позицията на оня мъж, дето са го хванали със сутиен на любовницата и вика, ма мой си е. Освен това па не е и мъж… Това твърди в късия си пост журналистката Зоя Деянова. В по-ранен собствен пост тя още веднъж атакува финансовия министър.
SafeNews разгласява постовете на Деянова без редакторска интервенция:
Асен Василев е в позицията на оня мъж, дето са го хванали със сутиен на любовницата и вика, ма мой си е. Освен това па не е и мъж… ––- Леле мале, на Асен Василев бизнесът му бил продажба на билети за самолети. Демек кондуктор. И тоя ни е финансов министър. Ма, аз ще оперирам хора, щото мога да си нарязвам ноктите на краката. С сдържан триумф, де…

 

По-рано Слави Трифонов писа по тематиката с представянето на Асен Василев и отговорите му по отношение на „ Чаталджагейт “.

Асен Василев приказва по една национална медия за къщата на улица “Чаталджа ”. Всичко е наред, няма проблеми, той не е отговорен, няма спекулация. Всичко това, което се приказва е небивалица на зложелатели. Асен Василев е чист като сълза от сърна, тъй като постоянно приказва истината. Така е, аз му имам вяра. Асен Василев, не просто, постоянно приказва истината, той е измислил истината и за доказателство в този момент ще ви пусна едно друго негово изявление, в една друга национална медия, в което основателят на истината, Асен Василев, още веднъж приказва истината.

Да слушаме с почитание и страхопочитание, основателя на истината, Асен Василев, и да се радваме, че той е наш съотечественик.

„ Видя се, че няма никаква драма с „ Чаталджа “. Обяснихме цялата фактология на време. Аз не мисля, че има скандал. Има опит да се нанесе репутационна вреда против мен, по тази причина завеждаме дело против господин Чобанов и „ Бърд “. Това си е серия офанзиви, които вървят против мен “,каза в изявление Асен Василев, припомня SafeNews.

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР