Асен Василев е разкрит! Запис в Ютюб от преди 3

...
Асен Василев е разкрит! Запис в Ютюб от преди 3
Коментари Харесай

Асен Василев хванат в поредна лъжа! Признава за криптосрещи в Министерството преди 3 месеца

Асен Василев е оголен! Запис в Ютюб от преди 3 месеца го разобличи в неистина, че не е имал криптосрещи в Министерството на финансите, написа.
 
Ето какво признава той в изявление пред онлайн канала " Investclub Podcast ".

 

" Имахме някои диалози до момента в който бях в Министерството на финансите с огромни, дано да кажем, играчи в криптопространството по какъв начин " Борика " може да стане в действителност " coin to fiat exchange ". Тоест вие да си имате карта в долари, евра или друго, която да е издадена от нефинансова институция и да ви го обръща през портфейл в coin. Ако биткоин и изобщо криптопространството е новата златна тресчица, ние да подсигурим кирките и лопатите ", споделя Василев във въпросното видео. 

Разговорът е от септември предходната година. С този диалог обаче изцяло опровергава позиция на Политическа партия след абсурда с криптопирамидата Nexo.

 

Припомняме, че през седмицата, на конференцията на прокуратурата по отношение на аферата за милиарди стана ясно, че финансов министър е провел среща сред български банки и Nexo, на която е изискал да се обмисли през системата " Борика " да се заплаща с криптовалути. Въпросната намира се е състояла преди към половин година, посочи заместител основният прокурор Борислав Сарафов. А както е известно, по това време финансов министър е бил Асен Василев.

 

В позицията на Политическа партия от края на работната седмица се споделя: " Внушенията на прокуратурата, че в Министерство на финансите е извършена някаква загадка среща, на която сдружения, занимаващи се с криптовалута са обсъждали с министър Василев по какъв начин през системата „ Борика “ да правят разплащания в криптовалута, не дават отговор на обстоятелствата ".

 

Вижте извадка от изявлението на Асен Василев за подкаста, в която признава за срещите в министерството на финансите с огромни крипто играчи в прикачените видео материали.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР