Асен Василев е призован да се яви на разпит в

...
Асен Василев е призован да се яви на разпит в
Коментари Харесай

Асен Василев e призован на разпит в прокуратурата

Асен Василев е свикан да се яви на разпит в Софийската районна прокуратура през днешния ден от 10 часа.

Той е извикан поради недоволствата на Радостин Василев, че има опасност за живота му. Отцепилият се от " Продължаваме промяната " народен представител в петък пусна записи от националния съвет на партията. Той е и с назначена от прокуратурата защита, написа 24 часа.

Вчера на разпит бе свикан и другият съпредседател на Политическа партия Кирил Петков. Той обаче не се яви, защото е в чужбина. 

Петков отпътува отвън България още в неделя като пътуването в началото бе оповестено за непредвидено. Впоследствие стана ясно, че той отива в Братислава с формалното пояснение, че ще открива конструкция на " Продължаваме промяната " в столицата на Словакия. В понеделник обаче изненадващо Петков се появи измежду представителите на конференцията GLOBSEC. Неофициалното пояснение от източници от Политическа партия бе, че търси контакти с шефката на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен.

Заради записите, публикувани от Радостин Василев, прокуратурата стартира и следствие за закононарушения срещу републиката.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР