Асен Василев е единственият депутат от ПП, който е гласувал

...
Асен Василев е единственият депутат от ПП, който е гласувал
Коментари Харесай

Асен Василе единствено от Продължаваме промяната не подкрепи сделката за F-16

Асен Василев е единственият народен представител от Политическа партия, който е дал своя вот срещу закупуването на втора ескадрила самолети F-16. Това демонстрира разпечатката от гласуването в Народното събрание, заяви " 24 часа ". 10 от групата или са се въздържали, или не са взели участие в гласуването. Сред въздържалите се са някогашният вътрешен министър Бойко Рашков и някогашният вицепремиер Калина Константинова.

Иван Христанов, някогашният зам.-министър на земеделието е бил в зала, само че не е взел участие в гласуването. Така са постъпили и Венко Сабрутев, някогашният началник на правната комисия Милен Матеев, някогашният началник на антикорупционната комисия Михал Камбарев, артистът Христо Петков, прочут като Ицо Хазарта и някогашният състезателен министър Радослав Василев.

България ще си купи нови Ф-16 от Съединени американски щати, взеха решение през днешния ден депутатите, откакто одобриха Инвестиционния проект, препоръчан от кабинета. Новите осем машини минаха със 162 гласа " за ", 49 " срещу ", а 11 се въздържаха. Всички се учудиха за какво гласовете " за " не са 173, колкото се брои евроатлантическото болшинство. Сега излиза наяве, че 11 от " Промяната " не са подкрепили закупуването на втората ескадрила американски самолети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР