Асен Василев днес възмути пишман пуританите в парламента с репликата

...
Асен Василев днес възмути пишман пуританите в парламента с репликата
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ето кой подучи Асен Василев с да го ду*ат бедните

Асен Василев през днешния ден възмути пишман пуританите в Народното събрание с репликата „ Да го ду*ат бедните”. Любен Дилов-син, с цел да показва висока осведоменост, изясни, че идва от кино лентата „ История на света” на Мел Брукс, където комикът е режисьор и в същото време играе една от основните функции.

„ Терминологията на Василев беше напълно в еротичното, уверен съм, че той не знае кой е Мел Брукс и от кое място е тази фраза, т.е. това, което сподели, значи го мисли”, съобщи самоуверено депутатът от ГЕРБ в коментар на думите на вицепремиера от парламентарната естрада, казани в границите на дебата по вота на съмнение.

Lupa.bg, обаче, разкри, че зад сякаш изпуснатата фраза стои добре премислена пиар тактика, измислена от най-хубавия спешен PR у нас – рускинята Аня Павлова.

Московчанката, пристигнала у нас сякаш да учи в шивашко учебно заведение, е брачна половинка на социолога Юлий Павлов, брат на Любомир Павлов – Пъпката.



В предишното русокоската е била омъжена за Евгений Дайнов, с който се развела, с цел да свие фамилно гнездо с брата на Любо Пъпката.

Нашият източник изясни, че Аня Павлова е считана за топ специалист в спешния пиар и, явно, сега работи за държавното управление на „ Продължаваме промяната”.

Цената ѝ не е по джоба на всеки – 150 евро на час, т.е., за общоприет 8-часов работен ден сумата набъбва до 1200 евро.

Любопитен факт е, че думите на Радан Кънев за „ Бай Х*й”, които провокираха див скандал през октомври 2016-а, също са по нейна концепция. Любопитна вметка е, че с „ Бай Х*й” Аня Павлова се обръщала към персоналния си водач.

Според източника на Lupa.bg клиенти на московчанката през годините са били Красимир Каракачанов, Николай Цонев, Радан Кънев, Пламен Орешарски, а в този момент и министрите на Просто Киро.

За пиарката се знае, че работи сама, само че приема поръчки от Моника Станишева в офиса си, ситуиран покрай постройката на Министерството на вътрешните работи в центъра на София.

Иначе репликата, с която Асен Василев скандализира депутатите, се споделя в римския Сенат, съгласно версията на Мел Брукс.

Председателят пита:

- Сенатори, ще продължаваме ли да строим покои за богатите или ще се захванем с една по-благородна идея и ще осигурим жилища за бедните? Как ще гласоподава Сенатът?

При което всички сенатори стават, протягат ръце нагоре и се провикват:

- „ Да го духат бедните!”
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР