Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините. Считано

...
Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините. Считано
Коментари Харесай

Асен Иванов заменя Веселина Петракиева като главен редактор на бТВ Новините

Асен Иванов е новият основен редактор на bTV Новините. Считано от през днешния ден, 23 февруари, той поема поста от Веселина Петракиева, която напуща bTV по лично предпочитание. След дългогодишна всеотдайна работа Веселина Петракиева реши да се отдръпна от поста си на основен редактор на bTV Новините и да продължи развиването си отвън компанията. Петракиева бе на мястото на Антон Хекимян, който от своя страна пое политическа кариера. 

" Веселина беше необикновено предан и дипломиран началник и оказа помощ на редакцията ни да премине през доста провокации. Изказвам откровена признателност за нейната преданост и принос към екипа. Пожелавам ѝ здраве и шанс, и се надявам да знае, че постоянно ще бъде част от фамилията на bTV. В същото време имам удоволствието да поздравявам Асен Иванов в новата му роля. Той е измежду експертите с потвърден опит в нюзрума на bTV и има дълъг стаж в редакцията. Убеден съм, че дружно ще продължим да произвеждаме качествени вести и публицистика на най-високо равнище. ", съобщи Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group, който продължава да извършва функционалността на шеф на отдел „ Новини, настоящи излъчвания и спорт ".

През септември м.г. Антон Хекимян напусна шефското място в bTV новините и стартира да гради политическа кариера.

От медията потвърдиха тогава оставката на Хекимян като шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт ".

" bTV Media Group (bTV) афишира, че приема с неотложен резултат оставката на Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт ", в резултат на неговото решение да продължи в друга професионална посока, оповестиха тогава от медията. Дни по-късно Хекимян разгласи публично влизането в борбата за кметските избори м.г., на които приключи трети след Ваня Григорова и Васил Терзиев. В момента Антон Хекимян е общински консултант от ГЕРБ-СДС. Вчера Нова телевизия обяви  новият основен изпълнителен шеф - Дирк Геркенс. Той пое ролята от Стефана Здравкова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР