Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините. Считано

...
Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините. Считано
Коментари Харесай

Асен Иванов заема мястото на Хекимян

Асен Иванов е новият основен редактор на bTV Новините. Считано от през днешния ден, 23 февруари, той поема поста от Веселина Петракиева, която напуща bTV по лично предпочитание. Тя бе на мястото на Антон Хекимян, който се отдаде на политическа кариера. След дългогодишна всеотдайна работа Веселина Петракиева реши да се отдръпна от поста си на основен редактор на bTV Новините и да продължи развиването си отвън компанията.

" Веселина беше необикновено предан и дипломиран началник и оказа помощ на редакцията ни да премине през доста провокации. Изказвам откровена признателност за нейната преданост и принос към екипа. Пожелавам ѝ здраве и шанс, и се надявам да знае, че постоянно ще бъде част от фамилията на bTV. В същото време имам удоволствието да поздравявам Асен Иванов в новата му роля. Той е измежду експертите с потвърден опит в нюзрума на bTV и има дълъг стаж в редакцията. Убеден съм, че дружно ще продължим да произвеждаме качествени вести и публицистика на най-високо равнище. ", съобщи Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group, който продължава да извършва функционалността на шеф на отдел „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “.

През септември 2023 година Антон Хекимян напусна шефското място в bTV новините и стартира да гради политическа кариера.  Дни по-късно Хекимян разгласи публично влизането в борбата за кметските избори м.г., на които приключи трети след Ваня Григорова и Васил Терзиев. В момента Антон Хекимян е общински консултант от ГЕРБ-СДС.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР