Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините, съобщиха

...
Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините, съобщиха
Коментари Харесай

Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините

Асен Иванов е новият основен редактор на bTV Новините, оповестиха от медията. Досегашният титуляр Веселина Петракиева напуща компанията по лично предпочитание.

Двамата станаха част от ръководството на bTV Новините при започване на 2021 година, когато Гена Трайкова напусна поста на основен редактор след идването на Антон Хекимян като шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " на bTV. Иванов досега беше заместител на Петракиева.
 bTV с две промени във висшия управителен екип на медията
bTV сменя основни висши мениджъри

Позицията шеф " Програма " се поема от Апостол Пенчев

Той има икономическо и юридическо обучение и магистратура по национална сигурност от Военната академия, както и журналистическо образование в централата на CNN. Кариерата му включва повече от 12 години в bTV, само че също и други печатни и електронни медии като в. " Монитор " и TV7.

" Той е измежду експертите с потвърден опит в нюзрума на bTV и има дълъг стаж в редакцията. Убеден съм, че дружно ще продължим да произвеждаме качествени вести и публицистика на най-високо равнище ", е представен да споделя в формалното известие основният изпълнителен шеф на bTV Ралф Бартолайт.
 Новинарският и цифров шеф Мартин Швехлак напуща bTV Обновена
Новинарският и цифров шеф Мартин Швехлак напуща bTV

Връща се в Чехия, само че не в медиите на същия притежател

От bTV означават, че той " продължава да извършва функционалността на шеф на отдел " Новини, настоящи излъчвания и спорт " - роля, в която в незабавен порядък се наложи да влезе след изненадващото влизане на Антон Хекимян в политиката като кандидат-кмет на София, повдигнат от ГЕРБ-СДС.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР