Асен Букарев, който води Левски при загубата с 0:2 от

...
Асен Букарев, който води Левски при загубата с 0:2 от
Коментари Харесай

Букарев защити Митов: Стана жертва на сценария, който се повтаря няколко години

Асен Букарев, който води Левски при загубата с 0:2 от Верея в Стара Загора, разкритикува играчите за представянето им и отбрани някогашния треньор на " сините " Николай Митов.

" Първо желая да се извиня на публиката. Днес имаше доста хора. Извинявам се от мое име и от името на футболистите. Много неприятна загуба. Нищо не вървеше през днешния ден. През второто полувреме за нас бе доста мъчно да пробием техния блок. Както споделя Ники Митов - тази игра се брои на голове, а не на центрирания и пасове на крайник. Много скърбя ", съжаляваше Букарев след дуела.

" Разбирам, че не е имало засада при нашия анулиран гол. Щяхме да се върнем в мача, само че толкоз - повече не мога да разясня. На Левски от много години му липсват водачи - като изключим един Роман Прохазка, който още веднъж трябваше да покрива дупки. Другите би трябвало да схванат, че не са задоволителни единствено самостоятелни качества. Трябва да играят и като тим ", разгласи Букаров, който разясни, че има покана да остане в екипа на новия треньор Делио Роси, само че още няма нищо съответно.

Относно треньорските рокади на “Герена ”, Буки сподели: “Искам да пожелая триумф на едни доста почтени момчета - Ники Митов и Мариян Христов. Бяха жертва на този сюжет, който се повтаря към този момент няколко години в Левски. Добре е, че в този момент Спас Русев има визия да промени това. "

" Може да губим, само че държанието ни не може да бъде такова. Когато имаш нов тим, с толкоз доста играчи, има потребност от време за сработване. В Левски се желаят резултати незабавно. На това стана жертва Ники Митов ", разясни Букарев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР