Асен Блатечки се е върнал при последната си голяма тръпка

...
Асен Блатечки се е върнал при последната си голяма тръпка
Коментари Харесай

Блатечки се показа официално с Диляна

Асен Блатечки се е върнал при последната си огромна тръпка Диляна Попова. Актьорът и моделката, които имат общ наследник Борил, скъсаха скандално малко след раждането му. В продължение на четири години си деляха грижите към развъждането на наследника си поравно. Преди няколко месеца обаче той ѝ изискал амнистия, а тя му дала прошка и двамата още веднъж свили общо фамилно гнездо



Диляна и Блатечки не крият, че изживяват подем на връзката си. Секссимволът на българското кино даже си разрешава да води синеоката хубавица на вечери с сътрудници от театъра и да я показва пред свои познати като формалната си половинка. Освен това от известно време насам артистът се прибира да нощува в жилището на моделката, видяха извънредно фотографите на „ Ретро “. Очевидно обаче двамата нямат време да си подготвят домашна храна, по тази причина похапват пица, чиито празни кутии Асен бе засечен да изхвърля рано сутринта в резервоар наоколо до кооперацията на моделката.

Актьорът се стараел да анулира Попова във всяка посилна за него задача и по този начин постоянно можел да бъде видян да пазари храна за у дома и да заплаща сметките. Въпреки че сякаш дефинитивно се върнал при Попова, Блатечки продължавал да поддържа контакт и с щерка си и жена си Катерина Горанова. С нея са сътрудници в бизнес начинанията му и тя е дясната му ръка в снимането на авторските му филми, на които се е отдал в последните години. В артсредите се заприказва, че Катерина се отегчила от любовния триъгълник, в който попадна поради плейбоя Асен, и най-сетне съумяла да продължи напред, като от известно време била засичана в рисково близки обстановки с различен мъж.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР