Асен Блатечки пусна коремче и конкурира самият Любо Нейков по

...
Асен Блатечки пусна коремче и конкурира самият Любо Нейков по
Коментари Харесай

Асен Блатечки пусна коремче

Асен Блатечки пусна коремче и конкурира самият Любо Нейков по тегло. Папараци съумяха да щракнат артиста, до момента в който бърза за спектакъл „ Сълза и смях ”, а фотосите са притеснителни, дочу HotArena .

Видимо звездата на родното кино и спектакъл е качил няколко кг напоследък. На същото мнение са и феновете на постановката „ Когато котката я няма ”, в която някогашния секссимвол играе.

Заклети негови фенове обаче са безапелационни, че новата му визия не е толкоз трагична и в действителност той наподобява като всеки огромен българин, който обича да си похапва.

„ По-хубав и неустрашим е от всеки път! ”, бранят го те в обществените мрежи.

В артсредите се шушука, че Асен се е поуспокоил към фамилните си драми и по тази причина е пуснал коремче. Доскоро той се опитваше да откри общ език с Диляна Попова и най-сетне двамата се сдобриха в името на сина си Борил.

Блатечки трайно се е открил и живее с първата си жена—Катерина Горанова. Двамата имат пораснала щерка, която носи името на майка си и за нейна наслада, още веднъж са семейство.

Завистниците към този момент подмятат, че е невероятно артистът да сътвори обикновено семейство, само че тези, които го познават настояват, че с годините е уталожен и не му се занимава повече с непознати дами.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР