Асен Блатечки преживя много драматични ситуации, но по всичко личи,

...
Асен Блатечки преживя много драматични ситуации, но по всичко личи,
Коментари Харесай

Блатечки се събра официално с Диляна Попова

Асен Блатечки претърпя доста трагични обстановки, само че по всичко проличава, че животът му се подрежда. Според близки на артиста той публично живее от близо половин години с Диляна и Борил, написа в. "България Днес ".

Асен добродушно и дефинитивно се е разделил с първата си жена Катерина. Двамата решили, че няма към този момент какво да си дадат като двойка и е по-добре да се разделят. Още повече че щерка им Катерина е към този момент пълнолетна и независима. Тя има личен живот, постоянно разгласява фотоси с другари от нощни заведения. Катерина нямала нищо срещу татко й да е благополучен с Диляна и общия им наследник. Самата Попова не желае публично да разгласява сдобряването си с артиста, тъй като двамата минаха през какви ли не обществени драми. Манекенката най-сетне е намерила успокоение във връзката си с Асен и не желае да го скапва с непотребни мнения.

"Нещата се случват, както им е писано. Прекалено доста внимание се обърна на връзките ни и това не е потребно за никого от нас. Чуждото мнение ме вълнува, само че не чак толкоз доста. Познати ме осведомят за следващите измислени публикации, мислейки, че е занимателно. Все още не ми е. Имам мощно развито възприятие за правдивост и когато нещо не е правилно, излизам от кожата си “, сбита бе преди време Диляна, като за първи загатна, че проблемите с Асен са минало.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР