Асен Блатечки отново разбуни духовете около личния си живот, след

...
Асен Блатечки отново разбуни духовете около личния си живот, след
Коментари Харесай

Краят на приказката: Това ли е новата на Асен Блатечки СНИМК...

Асен Блатечки още веднъж разбуни духовете към персоналния си живот, откакто се появи се появи с красива русокоска на премиерата на кино лентата „ Южен вятър 2: Ускорение”. Веднага потеглиха клюки, че двамата са повече от другари и дамата е заменила Диляна Попова в живота му. Секссимволът на българското кино интимно поставяше ръката си върху кръста на хубавицата и не се притесняваше да театралничи за фотоси. Самоличността на дамата обаче по този начин и не стана известна.



Актьорът не разкри коя е настоящата му другарка, само че прави усещане, че в последно време се е ориентирал към много по-млади от него дами. Блатечки към този момент е на 50 години, aла няма желание да се отхвърля от имиджа си на плейбой - още повече в този момент, когато е измършавял и е върнал положителната си форма. Освен че се е стопил, той е почнал и напълно здравословен метод на живот. Дори е зарязал тютюношушенето, към което бе привързан години наред, и е минал на електронни цигари.

Бившият на Диляна Попова споделя, че е надебял съзнателно за ролята си във кино лентата „ Останалото е пепел”. За да влезе в кожата на Атанас Буров, той натрупал към 15 кг. Така придобил внушителния тип на авторитетния българския финансист и политик от 40-те години на предишния век. „ Престанах да упражнявам и изобщо не внимавах за храната. После обаче се окуражих и смъкнах всичко”, удовлетворен е артистът. Той си наваксал изпуснатото, като упражнявал всеки ден и спазвал диета.

Новата фигура на Асен прави усещане и на почитателките му. Той се старае да поддържа порядъчен външен тип освен поради специалността си, само че и поради младите гаджета, които върти. Преди няколко месеца „ Уикенд” разгласява пикантни чатове на Блатечки с младо момиче, съвсем връстница на щерка му Катерина. Той постоянно е бил познавач на женската красота, само че похотливостта му изигра неприятна смешка и докара до следващата му разлъка с Диляна Попова.

Блатечки има 7-годишен наследник от манекенката, само че детето не съумя да ги задържи дружно. Връзката на артиста и синеоката хубавица стартира като извънбрачна случка, тъй като по това време той към момента бе дружно с някогашната си половинка Катерина Горанова. След доста премеждия Асен заживя с Диляна, само че безоблачният интервал не продължи дълго. След като научила за изневерите му, Попова поискала да се разделят.

Докато артистът се фука с ново гадже на разположение, майката на сина му е в Мексико на отмора с най-хубавата си другарка Яна Грудева. По традиция Диляна постоянно бяга от зимата в България на някои екзотично място. За разлика от Блатечки, тя към момента не се е показвала с различен мъж. Хубавицата заобикаля да приказва за персоналния си живот и до момента не е коментирала раздялата с бащата на детето си. Тя се стреми да резервира интимния си свят надалеч от светлините на прожекторите, най-много поради сина си Борил, който сега е първокласник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР