Асен Блатечки направи втори опит да откаже цигарите и мина

...
Асен Блатечки направи втори опит да откаже цигарите и мина
Коментари Харесай

Блатечки не може да откаже цигарите

Асен Блатечки направи втори опит да откаже цигарите и мина на електронни. Половинката на Диляна Попова ги употребява както на публични събития, каквото беше премиерата на новия български филм „ Завръщане”, по този начин и в всекидневието си и може да бъде видян с тях даже по улиците. Папараците на Hotnews.bg го изловиха тази седмица да пафка в центъра на София, часове откакто се появи с електронните цигари и на аления килим на "Завръщане " в компанията на сина си Борил.



Блатечки самичък е признавал, че е злоупотребявал с тютюна и стигнал до 4 кутии дневно. Решил да ги откаже-но се появил различен проблем-напълнял фрапантно. Издържал цяла година без да възпламени, само че за сметка на това се тъпчел с храна до спукване. Миналата година артистът се върна още веднъж към порока си, тъй като вярвал, че по този начин ще върне предходната си форма, само че уви – кантарът не мърдал и грам надолу. „ Вече съм напред с 15 кг, които напряко ме видоизмениха, само че ще се оправя “, споделя Асен.

Цигарите станали средство за разтоварване, само че му докарали и здравословни проблеми – изморявал се бързо, задъхвал се и кашлял злокобно. Затова в този момент още веднъж стопира папиросите, като ги заменя с електронни. Очевидно към този момент е удовлетворен от тях, щом не ги изпуска от ръката си, само че очевидно и те не спомагат за свалянето на килограмите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР