Асен Блатечки и половинката му Диляна Попова изпратиха сина си

...
Асен Блатечки и половинката му Диляна Попова изпратиха сина си
Коментари Харесай

Асен Блатечки записа сина си в музикално учлище

Асен Блатечки и половинката му Диляна Попова изпратиха сина си Борил в първи клас. Момченцето, което на 21 септември навърши 7 години, е записано в Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков ”. Миналата година дъщерята на артиста – Катерина, бе абитуриентка, а в този момент за звездата от кино лентата „ Бензин ” следва своебразно „ завръщане ” в учебно заведение.

За разлика от множеството известни персони у нас, Блатечки и Попова не държат синът им да посещава частно школо. Таксите им се коствали прекомерно високи, а и не вярвали, че момчето им ще придобие чак толкоз специфични познания, в случай че цакат най-малко 10 бона на година. Секссимволът на българския спектакъл предпочитал Борил да върви в държавно образователно заведение. Понеже хлапето проявявало артистични заложби от напълно малко, а пеенето доста го увличало, родителите му решили да го запишат в музикалното учебно заведение в София. Първокласникът минал и през приемен изпит, на който се показал чудесно.

Преди да прекрачи учебния предел, Борил посещаваше държавна детска градина в центъра на столицата. „ Противно на упованията и всеобщото мнение, там Борил получаваше задоволително грижи и внимание, научи доста нови неща, педагозите също бяха отлични ”, споделяла е Диляна Попова.

В началото манекенката възнамерявала да запише сина си в частно школо, само че Блатечки изрично отказал да заплаща за сходни екстри. Той има по-голяма щерка, която наскоро бе абитуриентка, а в този момент е студентка в Лондон, та разноските по двете деца в последно време му идвали допълнително. В последна сметка Попова се примирила с  избора на мъжа си. С днешна дата обаче не съжалявала, тъй като синът й случил на всеотдайни учители и намерил другари измежду връстниците си.

Свидетели издават, че на първия образователен ден Диляна и Асен пристигнали в школото в чудесно въодушевление. Въпреки насладата на гордите родители обаче, Борил наподобява много намусен на фотографията, която татко му показа в мрежата. Не си проличава детето да е почнало първи клас с необикновен възторг, само че това евентуално е от терзание. Прави усещане още, че малчуганът е одрал кожата на татко си и поразително наподобява на него.

Докато синът на Блатечки занапред ще се учи на четмо и посмо, дъщеря му към този момент приключи и е студентка в Лондон. Освен че натрупа университетски познания, младата жена се увлича и по макиажа. Тя е изкарала курс по гримьорство и постоянно показва уменията си с четките в обществената мрежа. Говори се, че Катерина към този момент е приела мащехата си, въпреки че преди години я ненавиждаше поради извънбрачната й случка с Асен.

Връзката на Блатечки и Диляна мина през доста тествания, само че в последна сметка любовта им спечелва. С днешна дата те живеят под един покрив и въпреки че нямат подписан брак, се усещат като същинско семейство. Двамата заобикалят да приказват за персоналния си живот, но нееднократно са намеквали, че неприятностите са останали в предишното и в този момент всичко посред им е умерено.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР