Асен Блатечки и Николай Урумов на косъм се разминаха от

...
Асен Блатечки и Николай Урумов на косъм се разминаха от
Коментари Харесай

Блатечки и Урумов на косъм да загубят живота си на пътя

Асен Блатечки и Николай Урумов на косъм се разминаха от съдбовна покруса. Джипът, в който се возят актьорите излиза от пътя поради черен лед.

Двамата за шанс се разминават единствено с нерешителност и не понасят физически контузии, а за благополучие даже колата не е в тотална вреда. Возилото  обаче се оказва наклонено на една страна и Блатечки остава заклещен на седалката с колана си.

„ Един завой от пътя по пътя към Севлиево се оказа че е замръзнал, излязохме от пътя, а в същия миг, както разбрах по-късно, се оказа че съм спукал гума. Колата застана встрани. Ники Урумов съумя да излезе, застана до колата и ми сподели и аз да изляза. Аз обаче не можах да мръдна, в случай че се откача от колана – падам “ споделя за ужасната история Асен Блатечки.

От тегавата обстановки ги избавят група инцидентно преминаващи, които стопират до тях и оказват помощ за връщането на колата на пътя. Урумов означавам, че в действителност най-голямата заплаха идва от обстоятелството, че в случай че в този миг на същия замръзнал завой сервира някой ТИР напряко щял да ги отнесе и нямало какво да ги избави написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР