Асен Блатечки и Марта Вачкова със звездите, които се отварят

...
Асен Блатечки и Марта Вачкова със звездите, които се отварят
Коментари Харесай

Асен Блатечки и Марта Вачкова отварят чакри с масажи, Елен Колева лекува с космоенергетика

Асен Блатечки и Марта Вачкова със звездите, които се отварят чакрите са профилирани разтривки, сподели инспекция на Телеграф.

Тайната на здравия дух и тяло разкри самата тя с малко клипче в обществената мрежа.„ Изключително съм удовлетворена, тъй като е отпускащо, намества чакрите, оказва помощ физически и душевен да се отпуснеш и да се отървеш от напрежението. Много добре ми подейства “, споделя тя с усмивка. „ На края, след масажа има специфичен обред и с купи от стъкло и железни, които издават приятни звуци, като музика. За мен е доста значимо да се доверя на човек, който си схваща от работата, да ми е прелестно, а не отблъскващо “, споделя още Марта.

Нейният терапевт е пътувал доста по света и се е обучавал при разнообразни хора. Той посъветвал актрисата да разпуска и с разходки измежду природата в компанията на близки другари. Сега тя намира повече време за себе си, защото завършиха фотосите на хитовия сериал „ Откраднат живот “.

Секссимволът на българското кино Асен Блатечки разгласява любопитни фрагменти в развлекателната платформа Инстаграм. На тях той театралничи гол, затрупан до кръста, до момента в който млада дама го масажира. Фотосът е уловил и леката усмивка на актьора, който рядко прави почитателите си съпричастни в протичащото се в персонален проект. В персоналната си страница масажистката също качи фотография с Асен, разкривайки, че му е правила релаксиращ масаж и козметична процедура на лицето.

Елен Колева даже смени името си на Елена Калевска, с цел да стартира на чисто.

От месеци насам тя се занимава с космоенергетика като даже има собствен кабинет, в който приема пациенти. Дейността и съставлява способ за лекуване на хора, растения и животни въз основата тяхното биополе. Колежката „ Шивачки “ Виолета Марковска също трансформира йогата от свое занимание в специалност. През 2014 година записва следдипломна подготовка към Българска федерация по йога.

Фолк изпълнителките Райна и Есил Дюран пък от години не крият, че се зареждат с сила от природата и по-специално от дръвчетата. Красивите дами прегръщат дърветата а Райна даже постоянно засажда такива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР