Асен Блатечки е готин татко, но за мъж… ще се

...
Асен Блатечки е готин татко, но за мъж… ще се
Коментари Харесай

Връзката на Асен Блатечки и Диляна Попова заприлича на фарс!

Асен Блатечки е готин баща, само че за мъж… ще се въздържим!
Все повече замязва на фарс връзката сред Асен Блатечки и жена му Диляна Попова. Казваме жена му, въпреки да нямат легален брак, само че имат дете и се водят семейство. Думата „водят“ май е изключително точна, тъй като от ден на ден не наподобяват на такова.
 Асен Блатечки
Асен Блатечки въобще не е мъж фантазия

Блатечки от дълго време заряза дефинитивно някогашната си Катерина Горанова, с цел да се отдаде на Диляна и дребния им Борил. Явно обаче за мачото на нашето кино разбиране като „отдаване на жена“ не е познато. Асен е татко фантазия за децата си и го е доказвал нееднократно, само че връзките му куцат извънредно.

Помним, че още по време на карантината той съобщи в ефир, че надали не му е писнало и доскучало да седи затворен с Диляна сред четири стени. Блатечки си пада по свободата, а и по кръшкането, няма какво да се лъжем…

Ето и в този момент, за следващ път, Попова е на отмора с Борил, без Блатечки. Тя е взела със себе си своята сестра, с която са пъклен близки и даже не демонстрира, че Асен й липсва. Диляна, Елиза и Борил са на Шри Ланка и се забавляват съвършено, до момента в който артистът кой знае къде си вее байрака през това време.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР