Asda ще започне да вакуумира опаковането на каймата си, за

...
Asda ще започне да вакуумира опаковането на каймата си, за
Коментари Харесай

Asda променя опаковката на каймата си след гнева на Sainsbury`s заради каша месо

Asda ще стартира да вакуумира пакетирането на каймата си, с цел да помогне за понижаване на пластмасовите боклуци - в сходен ход на съперника Sainsbury's.

Новата опаковка се предлага в цялата гама говеждо месо Just Essentials и съдържа 60% по-малко пластмаса. Това следва идентично решение на съперника Sainsbury’s, който беше заставен да отбрани новата си опаковка за кайма, откакто купувачите я нарекоха „ отвратителна “ и споделиха, че трансформира месото в „ каша “.

Asda вкарва опаковката за кайма с нов образ в магазините и онлайн от през днешния ден. Супермаркетът споделя, че смяната ще отстрани 67,6 тона пластмаса от веригата му за доставки всяка година, като купувачите ще могат да рециклират опаковките посредством пунктове за събиране в магазините в магазините на Asda.

Jon Wells, управител устойчиви опаковки в Asda, сподели: „ Ние постоянно търсим нови способи, по които можем да създадем позитивни промени, които ще бъдат от изгода както за нашите клиенти, по този начин и за планетата, и имаме вяра, че т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР