Asda обяви плановете си да предложи онлайн услуга за рецепта

...
Asda обяви плановете си да предложи онлайн услуга за рецепта
Коментари Харесай

Asda пуска „важна“ нова услуга в 232 магазина първо в супермаркет

Asda разгласи проектите си да предложи онлайн услуга за рецепта онлайн и в магазините, първо в супермаркет в Обединеното кралство.

Бакалията веригата си партнира с компанията за онлайн аптеки Pharmacy2U за новата самодейност. В момента клиентите на Asda могат да ръководят своите предписания и да поръчват медикаменти за доставка до дома на pharmacy.asda.com. Но новата услуга също по този начин ще разреши на купувачите да поръчат предписания за взимане в 232 клона на Asda на по-късна дата.

Faisal Tuddy, началник на фармацията на Asda Pharmacy и основен фармацевт, сподели: „ С стартирането на тази платформа към този момент сме в положение да достигнем до още повече клиенти на Asda в цялата страна, някои от които може да нямат Asda Аптека наоколо. Ние знаем какъв брой е значимо за фамилиите просто да имат достъп до своите повторни предписания, без да се постанова да се тормозят. Това уголемение обезпечава по-голямо улеснение за нашите пациенти, които към този момент могат елементарно да имат достъп до тези услуги онлайн. “

Кевин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР