Асът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се старае да си

...
Асът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се старае да си
Коментари Харесай

Погба съвсем скоро ще кани приятелите си на Погбарена

Асът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се старае да си сътвори всички улеснения за независима подготовка. До “Сън” доближи информацията, че французинът построява футболен терен в своето имение на стойност 3 млн. паунда.

Полузащитникът възнамерява да разчертае пода на едно от пространствата и ще конфигурира мини малки врати и електронно табло. 24-годишният Погрба, който сега е отвън терена поради разтежение, нямал самообладание да предложения приятелите си да поритат дружно на “Погбарена”.

 Вижте в какъв разкош живее Пол Погба (галерия) @@@

“Той разполага с доста свободно пространство и в един миг реши, че ще е ужасно, в случай че има личен футболен терен. Не стопира да приказва за тази своя идея”, съобщи осведомен с проектите на Погба източник.

Французинът се върна в Манчестър Юнайтед предходната година след трансфер от Ювентус за сумата от 89 млн. паунда. Преди няколко месеца Погба купи имението в Чешър за 2,9 милиона, като съумя да смъкна 600 000 паунда от в началото оповестената й цена.

 Вижте в какъв разкош живее Пол Погба (галерия) @@@

В момента футболистът живее чартърен, защото в дома му тече ремонт. Огромната къща разполага с пет спални, отопляем вътрешен басейн, допълнен от парна баня, сауна, стая за релакс и зала за билярд.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ НОВИЯ ДОМ НА ПОГБА ВИЖТЕ ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР