Асът на Аржентина Лео Меси естествено бе разочарован от равенството

...
Асът на Аржентина Лео Меси естествено бе разочарован от равенството
Коментари Харесай

Меси: Боли, но не бива да полудяваме

Асът на Аржентина Лео Меси естествено бе отчаян от равенството 1:1 против Исландия в първия мач от група D на международното в Русия. Меси не блестеше, а пропусна и дузпа през второто полувреме, откакто ударът му бе избавен от вратаря.

Не би трябвало да полудяваме. Това беше началото и знаехме, че няма да е елементарно. Бяхме по-добри, само че не бяхме точни и мъчно създавахме обстановки. Има неща, които би трябвало да подобряваме. Пропускът от дузпа бе мъчителен. Излизаме за победа против Хърватия, съобщи Меси, написа Трафик Нюз.

Междувременно вратарят на Исландия Халдорсон разяснява по какъв начин е избавил дузпата, бита от Меси: За мен беше същински сън да спася тази дузпа. Преди всичко, тъй като ни оказа помощ да запазим точката в мача, която може да бъде от голямо значение за класирането ни напред. Свърших своята работа през миналите седмици. Анализирах доста дузпи, изпълнени от Меси. Когато изпълняваше удара, имах положително предусещане. Веднага помислих, че ще стреля по този метод, разяснява Халдорсон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР