Асът на Арда (Кърджали) Спас Делев може да продължи кариерата

...
Асът на Арда (Кърджали) Спас Делев може да продължи кариерата
Коментари Харесай

Български футболен национал е пред екзотичен трансфер

Асът на Арда (Кърджали) Спас Делев може да продължи кариерата си Саудитска Арабия. Според “Мач Телеграф” нападателят може да се озове в Ал Насър.

Арда и този клуб играят контрола през днешния ден и няма да е изненада, в случай че след инспекцията двете управления проведат диалози за трансфер на Делев. По принцип Арда е с подсигурен бюджет до края на сезона, като продажбата на Делев ще е като финансов бонус.

Както е известно, в петък предприемачът Румен Гайтански и финансовият му сътрудник Симеон Пашев оповестиха, че напущат тима. Това мигновено породи въпроси за бъдещето на клуба.

Делев носи екипа на Арда от сезон 2019/20. В онази акция 31-годишният нападател взе участие в 19 турнирни дуела, в които вкара 1 гол. През предишния сезон той направи добра подготовка и това се отрази на представянето му. Спас бе най-важният състезател в състава на Николай Киров.

Бързакът записа 26 мача в efbet Лига, в които осъществя 8 попадения. Наред с това той бе на терена и в 5 срещи за Купата на България, като в тях се разписа два пъти. Делев има три престоя в чужбина. Носил е екипите на Мерсин, Лас Палмас и Погон Шчечин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР