Асарел-Медет ще инвестира през 2018 г. 100 млн. лв., разкри

...
Асарел-Медет ще инвестира през 2018 г. 100 млн. лв., разкри
Коментари Харесай

„Асарел-Медет” планирани инвестиции от 100 млн. лева

„ Асарел-Медет ” ще влага през 2018 година 100 млн. лева, разкри ръководителят на Надзорния съвет на компанията Димитър Цоцорков точно на професионалния празник на миньора и фирмен празник на сдружението.

„ Имаме седем стратегии за стабилно развиване, по които сме вложили над 1,2 милиарда лв. от 1999 година до в този момент. Тези средства са вложени тук в България, в най-модерните технологии за сигурност и здраве, екология, понижаване себестойността, корпоративната обществена отговорност и увеличение на запасите от руда. Тази политика и далновидна визия, ни подсигуряват дълги години триумфи и положително социално-икономическо развиване за нашия роден Панагюрски край “, сподели Димитър Цоцорков. 

„ Инвестициите ни в екология, както и в сигурност и здраве, още веднъж бяха оценени, като за следващ път получихме националните браншови награди на Българската минно-геоложка камара по време на националното честване преди седмица. През 2017 година получихме също премията „ Зелена иновация “  поради неповторимия план за рекултивация на настоящо минно насипище “, посочи ръководителят на Управителния съвет и изпълнителен шеф на „ Асарел-Медет “АД инж. Делчо Николов.

 „ Само преди месец защитихме документ за енергийна успеваемост ISO 50 001, което значи, че отговаряме на всички международни условия за енергоспестяващо и енергоефективно произвеждане. От началото на година отчитаме преизпълнение на натуралните и софтуерни индикатори от бизнес проекта на сдружението, което е отзив за положителната работа на мениджмънта, както и за напъните и уменията на всички Вас. През 2017  година инвестирахме по нашите седем фирмени стратегии за развиване над 90 милиона лв.. За 2018 година сме възнамерявали нови над 100 милиона лв. вложения, които главно са за доставка на ново високопроизводително съоръжение ”, акцентира изпълнителният шеф.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР