As It Was на Хари Стайлс е най-стриймваната в света

...
As It Was на Хари Стайлс е най-стриймваната в света
Коментари Харесай

Коя е най-слушаната песен в Spotify за 2022 г.?


" As It Was " на Хари Стайлс е най-стриймваната в света в Spotify през 2022 година

Бившият артист от групата One Direction измести за първото място Ед Шийран, Дрейк и Тейлър Суифт. Песента е преди всичко и в платформата Deezer. Класацията на Apple оглави Джъстин Бийбър със " Stay ". Хари Стайлс сподели, че шлагерът му е за трансформация. В него той разсъждава за самотата, израстването и продължаването напред.



" As It Was " е стриймвана в Spotify 1,5 милиарда пъти през годината. Това би трябвало да донесе на артиста и сътрудниците му към 1,5 милиона английски лири от авторски права.

Най-популярният реализатор в Spotify през годината за трети следващ път е пуерториканецът Бед Бъни, основно с помощта на албума " Un Verano Sin Ti ". На второ място в международната ранглиста на песните за 2022 година е " Heat Waves " на Glass Animals. Трета е " Stay " на Джъстин Бийбър и Кид Ларой. Следват " Me Porto Bonito " и Titi Me Pregunto на Бед Бъни. На шесто място е " Cold Heart " на Елтън Джон и Дуа Липа.

В световната ранглиста на изпълнителите на Spotify на второ място е Тейлър Суифт. Дрейк е трети. Четвърти е Уикенд. Кей-поп групата BTS е пета. Шести е Ед Шийран. Хари Стайлс е седми. При албумите: след " Un Verano Sin Ti ", е " Harry's House " на Хари Стайлс. Трети е " Sour " на Оливия Родриго. Четвърти е " = " (Equals) на Ед Шийран. След него е Доджа Кет с " Planet Her ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР