Ървин Боер по професия е фотограф, но освен да заснема

...
Ървин Боер по професия е фотограф, но освен да заснема
Коментари Харесай

Когато анимационните герои излязат от телевизора

Ървин Боер по специалност е фотограф, само че с изключение на да снима дадени лица, места и събития, той обича и да ги основава.

От съвсем три години Ървин има доста положителни другари, които са до него във всеки значим миг от живота му.

Истината е, че всички познаваме приятелите на младия фотограф. Те са герои от анимационни филмчета, известни в целия свят. (Припомнете си за обичаните анимации от детството през 90-те във видеото горе)

Въображаемите другари на фотографа му оказват помощ във всекидневните действия, в подмяна той ги демонстрира на света по необикновено занимателен метод.

Уверете се в това в галерията ни

КОГАТО АНИМАЦИОННИТЕ ГЕРОИ ИЗЛЯЗАТ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА

"Започнах плана Creator vs creation през 2015 година Реших да направя креативен план, в който действителността се среща с фикция, където има взаимоотношение сред действителни и измислени герои. Всяка фотография ми лишава сред 5 и 6 часа работа ", описа фотографът в изявление на Венелина Стоянова за Vesti.bg.



Той самичък рисува своите анимационни другари - Том и Джери, Туити, Бъгс Бъни, героите, на които всички се възхищавахме като деца.

- Казваш, че една фотография ти лишава 5 часа работа, какво самообладание! Какво те въодушевява?

- Обикновено виждам разнообразни карикатури и черпя ентусиазъм от тях. Работя на свободна процедура, най-честно у дома и си мислех какво ли е да си имам малко помощници.

- Какви фотоси ти харесва да правиш?

- Всичко обвързвано с коли.

- Кой анимационен воин си ти?

- Предполагам, че аз съм Бъгс Бъни. Наслаждавам се на живота и се развличам.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР