ърватският вратар Доминик Ливакович е напълно възстановен от контузията, която

...
ърватският вратар Доминик Ливакович е напълно възстановен от контузията, която
Коментари Харесай

Многомилионен хърватски вратар ще бъде готов за Лудогорец

ърватският вратар Доминик Ливакович е изцяло възобновен от травмата, която го измъчваше и може да бъде на вратата на турския Фенербахче против Лудогорец (Разград) в четвъртък в мача от третия кръг в група Н на шампионата Лига на Конференциите, в случай че треньорът реши това. Наставникът Исмаил Картал може да го употребява против Лудогорец от позиция на здравословното му положение. На масата обаче е и опцията за отмора като защитна мярка, оповестява уеб сайтът habereko.com.

Контузията на вратаря на Фенербахче пристигна в мача с Хатайспор през уикенда (4:2) и нейната специфичност не беше ясна до през днешния ден. Ливакович се удари в гредата, само че няма здравословни проблеми във въпросния дуел, оповестиха от клуба.

Хърватинът направи доста мощно Световно състезание в Катар предходната година и беше свързван с много клубове из цяла Европа. В последна сметка той се причисли към фенерите, а играта му дава убеденост на отбранителната линия на тима и това оказва забележителен принос за триумфа на Фенербахче досега.

Старши треньорът Исмаил Картал съобщи през днешния ден пред публицистите, че настроението в тима е приповдигнато. Футболистите не са получили нито ден отмора и не престават да се приготвят за мача с Лудогорец, само че това не се е отразило по никакъв метод в отрицателен проект.
 Испанец свири Фенербахче - Лудогорец
Испанец свири Фенербахче - Лудогорец

Ето кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР