Aruba Aloe Balm изтегля дезинфектант за ръце Aruba Aloe Alcohol

...
Aruba Aloe Balm изтегля дезинфектант за ръце Aruba Aloe Alcohol
Коментари Харесай

Дезинфектантът и гелът за ръце Aruba Aloe изтеглени в цялата страна след откриване на метанол

Aruba Aloe Balm изтегля дезинфектант за ръце Aruba Aloe Alcohol 80% и гел Aruba Aloe Alcoholada, който се продава в Съединени американски щати, откакто откри метанол в продуктите.

Значителното излагане на метанол, отровен алкохол, който нормално се намира в антифриза и течността за миене на предното стъкло, може да докара до гадене, повръщане, главоболие, замъглено зрение, кома, гърчове, слепота, увреждане на централната нервна система или гибел, основаната в Ораниестад, Аруба компания, се показва в известие, оповестено от Администрацията по храните и медикаментите.

Всеки, който употребява изтеглените артикули на ръцете си, е изложен на риск, до момента в който децата, които инцидентно ги обхванат, и юношите и възрастните, които ги пият като сурогат на алкохола, са изложени на максимален риск от отравяне с метанол, съгласно компанията.

Изтеглянето включва гел за стерилизация на ръце Aruba Aloe, опакован в тъмнозелени пластмасови бутилки от 12 течни унции с баркод 0 82252 03300 5. (Партидните номе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР