Артьом Пашпорин победи с решение Олег Цвик в мач от

...
Артьом Пашпорин победи с решение Олег Цвик в мач от
Коментари Харесай

Пашпорин надигра Цвик на SENSHI 9 в Камчия

Артьом Пашпорин победи с решение Олег Цвик в мач от главната карта на SENSHI 9, игран в Камчия.

Двамата се срещнаха в категория до 70 кг по разпоредбите на KWU SENSHI.

Сблъсъкът стартира без непотребни опасности. Пашпорин първи пласира хай кик. Последваха равностойни замени до две чисти крошета в главата на Цвик в средата на частта. Руснакът напипа ритъма си на игра и продължи да постанова темпото, като във финалните мигове на частта заби супер деснячка, с която прати в нокдаун противника.



До средата на втория рунд никой от двамата не взе превес в размените. Явно от ъгъла на Цвик бяха дали точни инструкции, тъй като стартира по-добре да обезврежда мощните офанзиви на Пашпорин. Много равностойни три минути.

В заключителния рунд още веднъж станахме очевидци на атрактивни замени. Пашпорин бе една концепция по-активен, макар че противникът му вървеше напред и търсеше офанзивата. В последните секунди на мача руснакът пласира впечатляващ десен хайкик, който беше най-хубавият удар в мача.



Така с изцяло по-добро показване Артьом Пашпорин си заслужи успеха с решение.

SENSHI 9 ще се излъчва онлайн за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, Boec.BG, както и директно за целия свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Събитието се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BWM дилър.

Снимки: Студио " Леземанн "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР