Артистът живее с бъдещето. Утрешното ми представление е много по-важно

...
Артистът живее с бъдещето. Утрешното ми представление е много по-важно
Коментари Харесай

Кирил Кавадарков: Извиниха ми се от САЩ, че вече не озвучавам Мечо Пух

Артистът живее с бъдещето. Утрешното ми зрелище е доста по-важно от цялото ми минало, показа артистът Кирил Кавадарков в " Денят стартира с Георги Любенов ". От 1976 година той е част от трупата на Народния спектакъл. Кавадарков озвучава анимационни филми и сериали и е формалният глас на " Мечо Пух " в България.

Пред Българска национална телевизия призна, обаче че към този момент не е гласът на " Мечо Пух ", тъй като имал няколко интервенции на гласните струни.

" Получих писмо, че ми се извиняват от Съединени американски щати, че би трябвало да се презапише един миг в един бунар, а се усещало, че съм възрастен човек, а не Мечо Пух. Те споделят - ние се извиняваме на този актьор, тъй като той е най-хубавият след американския ", описа Кавадарков.

Не бих се нарекъл комедиен актьор. Аз по-скоро съм комичен. Не мога да се съпоставям с същински смешните актьори, като да вземем за пример Велко Кънев - аз изобщо не съм в тази категория. Аз съм по-скоро в категорията " схема ", сподели артистът.

Не съм се гледал в театъра. Не знам какъв актьор съм. Съдя по реакциите на сътрудниците и публиката.

" Не претърпявам това, че актьорската работа сега се продава като стока. Изчезнаха плакатите за представленията, които бяха произведение на изкуството. Сега има фотоси на артистите, чиято работа е стока ", призна Кирил Кавадарков.

" Трябва да попитам театъра дали съм му бил потребен. Дали в този момент съм потребен? Бил съм несъмнено потребен, тъй като някои от моите представления са се играли доста дълго, имали са и интернационален триумф... Аз съм от артистите, които считат, че театърът има задача и аз съм част от тази задача. И когато театърът няма задача, мен ме няма ", споделя още Кирил Кавадарков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР