Артистът живее с бъдещето. Утрешното ми представление е много по-важно

...
Артистът живее с бъдещето. Утрешното ми представление е много по-важно
Коментари Харесай

Кирил Кавадарков, озвучавал Мечо Пух: Не понасям, че актьорската работа продава като стока

Артистът живее с бъдещето. Утрешното ми зрелище е доста по-важно от цялото ми минало. Това показа артистът Кирил Кавадарков в "Денят стартира с Георги Любенов ". От 1976 година той е част от трупата на Народния спектакъл. Кавадарков озвучава анимационни филми и сериали и е формалният глас на "Мечо Пух " в България.

Пред Българска национална телевизия призна, обаче че към този момент не е гласът на "Мечо Пух ", тъй като имал няколко интервенции на гласните струни.

"Получих писмо, че ми се извиняват от Съединени американски щати, че би трябвало да се презапише един миг в един бунар, а се усещало, че съм възрастен човек, а не Мечо Пух. Те споделят - ние се извиняваме на този актьор, тъй като той е най-хубавият след американския ", описа Кавадарков.

"Не бих се нарекъл комедиен актьор. Аз по-скоро съм комичен. Не мога да се съпоставям с същински смешните актьори, като да вземем за пример Велко Кънев - аз изобщо не съм в тази категория. Аз съм по-скоро в категорията "скица ", сподели артистът.

Не съм се гледал в театъра. Не знам какъв актьор съм. Съдя по реакциите на сътрудниците и публиката.

"Не претърпявам това, че актьорската работа сега се продава като стока. Изчезнаха плакатите за представленията, които бяха произведение на изкуството. Сега има фотоси на артистите, чиято работа е стока ", призна Кирил Кавадарков.

"Трябва да попитам театъра дали съм му бил потребен. Дали в този момент съм потребен? Бил съм несъмнено потребен, тъй като някои от моите представления са се играли доста дълго, имали са и интернационален триумф... Аз съм от артистите, които считат, че театърът има задача и аз съм част от тази задача. И когато театърът няма задача, мен ме няма ", сподели още Кирил Кавадарков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР