Arteon не следва вече съществуващи образци или тенденции – авангардният

...
Arteon не следва вече съществуващи образци или тенденции – авангардният
Коментари Харесай

БГ цени и подробности за новото комби на VW - Arteon Shooting Brake

Arteon не следва към този момент съществуващи мостри или трендове – авангардният модел на Volkswagen е лице, което се отличава блестящо измежду сивото голям брой. Сега прогресивният бизнес модел излиза на пазара в главно обновена версия, а редом с него дебютира и още един впечатляващ акцент в гамата на марката.

Става дума за Shooting Brake - вторият вид на каросерията на Arteon, с който Volkswagen показва изцяло нова, авангардна интерпретация на класическото универсално комби. Този модел към този момент се предлага и у нас, а в този момент ще ви разгажем на малко за най-важните му характерности.
 БГ цени и детайлности за новото комби на VW - Arteon Shooting Brake

• Shooting Brake. Новата версия на каросерията на авангардната моделна линия прибавя напълно нова динамичност и мощност в пазарния сегмент на комби моделите
• Една продуктова гама, два модела. Новият Arteon Shooting Brake излиза на пазара по едно и също време с актуализирания Arteon.
• Експресивни. Arteon и Arteon Shooting Brake вършат огромна крачка напред във връзка с дизайна в бизнес класа със своята атлетична осанка
• Премиерни мотори. Моделите ще дебютират на пазара с гама от четири мотора – два TDI (110 кВт1/2 и 147 кВт3/4/5/6) и два TSI (140 кВт и 206 кВт)
• eHybrid. Моделите в гамата на Arteon ще се оферират с plug-in хибридно задвижване с оптималната мощ 160 кВт (218 к.с.) 8/9.
• Двойно дозиране при TDI версиите. SCR системата с два катализатора понижава количеството на азотните окиси (NOx) на турбодизеловия мотор с до 80%.
• Дълъг самостоятелен пробег. TDI моторът на Arteon със 150 к.с. дава опция за изминаване на близо 1 400 километра с едно зареждане на резервоара.
• Aсистирано шофиране. Благодарение на системата Travel Assist, новите модели Arteon за първи път могат да се движат с поддръжката на електронните асистиращи системи със скорост до 210 км/ч.
• Впечатляващо общоприетоо съоръжение. Арматурното табло с Digital Cockpit Pro, навигационната система Discover Media и предните LED светлини са неизменима част от оборудването.  БГ цени и детайлности за новото комби на VW - Arteon Shooting Brake

Като цяло Arteon Shooting Brake предлага в допълнение пространство и благоприятни условия за хората с динамичен жанр на живот. Той е планиран за всички водачи, които ценят изявата на самостоятелен темперамент и новаторските технологии тъкмо толкоз, колкото и идеалните деловитост и многофункционалност.

Обемът на багажното пространство до облегалката на задната седалка и до височината на покривалото на багажника възлиза на 565 литра при Shooting Brake – внушителни благоприятни условия, които малко на брой биха позволили на фона на елегантните форми в задната част на спортната комби версията на Arteon.
 БГ цени и детайлности за новото комби на VW - Arteon Shooting Brake

При потребление на цялото пространство до покрива и до облегалките на предните седалки, товарният размер се усилва надлежно до 1632 литра (Shooting Brake), а оптималната дължина на багажника до гърбовете на предните седалки е 2092 милиметра.

Пътниците на задния ред седалки също се радват на необикновен шир и могат да се насладят на до 1016 мм пространство в региона на краката - най-хубавата стойност в този клас. Освен това пространството за главите на пасажерите откъм гърба при новия Shooting Brake е увеличено в допълнение 48 милиметра. Ето и цените на модела у нас.
 БГ цени и детайлности за новото комби на VW - Arteon Shooting Brake

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР