АРТЕКС Инженеринг, най-успешната българска жилищна компания, продължава да изпреварва хода

...
АРТЕКС Инженеринг, най-успешната българска жилищна компания, продължава да изпреварва хода
Коментари Харесай

Артекс с поглед в бъдещето! Компанията строи първата на Балканите терасовидна зелена сграда


АРТЕКС Инженеринг, най-успешната българска жилищна компания, продължава да изпреварва хода на времето в новите си планове.

Компанията стартира градежа на първата на Балканите терасовидна зелена постройка - една новаторска комбинация от домакински уют и съвременна архитектура в баланс с природата.

Архитектурният шедьовър, наречен  " Зафир & Емералда ", към този момент е получил позволение за градеж. А от АРТЕКС Инженеринг показват, че жилищният комплект, който ще се намира до Ловен парк и Борисова градина в София, идеално ще добавя ансамбъла от към този момент построените „ Диамант “ и „ Диамант 2 “ на компанията.



Името на новата постройка е въодушевено от двата камъка – сапфир (sapphire) и смарагд (emerald), вплетени в единение по този начин, както светлината се откроява на фона на синевата.

Според „ Артекс “ постройката е насочена точно както в своя терен, по този начин и по отношение на слънцето, а за първи път на Балканите се проектира терасовидна постройка с озеленени тераси с бездънен почвен пласт за засаждане на огромни дървесни типове във височината на постройката.  Предвидени са лични дворове и озеленени панорамни тераси към жилищата, от които има панорамни гледки към Ловния парк, постройка " Диамант 1 " и планината Витоша.



" Зафир & Емералда " ще има невисок разход на сила с помощта на заложените висок клас материали и софтуерни решения.  Сградата ще разполага и с огромни високоскоростни и безшумни асансьори, осигуряващи бърз достъп до всяко етажно равнище, от сутерените с гаражите до зоната с пентхаусите на последните етажни равнища, споделят вложителите.



Свободностоящата постройка е точно проектирана както в своя терен, по този начин и по отношение на посоките на света, тъй че нито един апартамент да бъде лишен от слънчева светлина, с пространства на север.

На малко, шестият безценен камък в короната на " Артекс " може да се дефинира като новаторски, съвременен, уникален.

 ww

Комплексът " Зафир & Емералда " ще бъде първата жилищна постройка в България, с екологични материали, вложени в строителството, за понижаване до 50 % на въглеродните излъчвания.

И първата жилищна постройка на Балканите с високо-технологична ротационна фотоволтаична система, с живописен дизайн.

И още...

Сградата ще разполага със личен еко-парк със селектирани дървесни типове и новаторски технологии за слънцезащита и енергоефективност. Градини с извънреден ландшафтен план към всяко жилище с тераса и спиращ дъха фасаден дизайн.  И всичко това на първа линия пред омаята и тишината на Ловен парк, с обширни панорамни гледки към гората и планина Витоша.

 dd

 dddd_1

Ситуирана в един от най-тихите и спокойни региони в столицата, на броени метри от профилиран Спа комплекс с екологичен солен басейн, фитнес център и 2 олимпийски градски басейнови комплекса, в непосредствена непосредственост до метро станция и спирки на градския превоз, комплексът ще се отличава с извънредно невисок разход на сила, с помощта на заложените най-голям клас материали и софтуерни решения.  

Според АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ, настоящите високоетажни здания са не просто с нов растеж, а с нова идея: те са мултифункционални и динамични. Ансамбълът от три здания „ ДИАМАНТ " е умислен като място, което удовлетворява най-важните човешки потребности: отмора, грижа за околните и децата, работа, обществен живот, забавление, спорт и връзка с околната реда.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР