ARTE Feastival e името на мащабен тридневен празник, много повече

...
ARTE Feastival e името на мащабен тридневен празник, много повече
Коментари Харесай

Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic и Morcheeba идват за ARTE Feastival 2021

ARTE Feastival e името на огромен тридневен празник, доста повече от фестивал, който ще се организира за първи път на 20, 21 и 22 август във Велинград. Първокласна музикална стратегия, комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на звездни началник готвачи онлайн, младежка сцена, авантюристичен парк, арт зона, пазар на био производители и трогателен избор от занимания за цялото семейство на четири подиуми , осем зони, за три дни, по 20 часа дневно!
Атрактивният микс от музикални жанрове на Music Stage на ARTE Feastival , е еклектичен – присъединяване на фестивала във Велинград са удостоверили международни имена като Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic, Morcheeba, Roger Sanchez, Sandy Rivera, Mahmut Orhan, Dub Pistols, Djaikovski , De-Phazz . A Контрол , Деси Добрева, Dian Solo и Керана и Космонавтите са участниците на основната сцена от българска страна.

Младежката сцена на ARTE Feastival Young Power Stage е с водещ Ballan и богата музикална стратегия - Виктория Георгиева, Михаела Филева, 100 Кила, Михаела Маринова, DARA, Павел и Венци Венц, Скандау и още. Освен музикалната стратегия за младата аудитория на фестивала са планувани: спортни игри по тимове, фокусници, арт занимания, работилници, танцови занимания, магическо учебно заведение, както и просветителни игри, научни класове, химически опити, програмиране на роботи и още доста интензивности за любопитните младежи.
Амбициите на уредниците са да надградят чисто музикалното прекарване като предложат на публиката и ненадмината селекция от занимания за цялото семейство и интензивни фестивални страсти. С пъстрата си стратегия с дълготрайност най-малко 20 часа във всеки един от фестивалните дни, ARTE Feastival дава сериозна поръчка, че България е подготвена за същинска, модерна фестивална просвета . Стефан Еленков от добавя: „ ARTE Feastival е доста повече от фестивал, това е събитие за съпреживяване, с другари или със фамилията си, угощение за всеки усет. Сред нашите цели е той да се трансформира в обичайната лятна дестинация освен за българската, само че и за непознатата аудитория. 2021 е единствено началото! “
На първата по рода си фестивална комедийна сцена Comedy Cinema Club в България ще се качат майсторите на комедията Кръстьо Лафазанов, Михаил Билалов, Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Кючуков комеди шоу, Димитър Иванов-Капитана, Веселина Бабаджанкова, V for Venеtta, Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова и куп други актьори, които ще раздрусат сцената и обезпечено ще оставят усмивки на лицата на публиката за дълго.

В арт зоната ще се включат графити актьори, художници и скулптори, а публиката ще може да се взе участие с персонално творчество в арт интензивностите.
Гурме гурута завладяват кулинарната сцена на ARTE Feastival . Божана Кацарова , Биляна Йотовска, Джун и Рене Йошида, Стоян и Лора от Бон Апети, Бояна Рачева и Борис Тасев, Таньо Шишков, Елица Котева , Реджи Бадев, Светлана Илиева, освен ще се развихрят на – Chef’s Stage , само че и ще дадат късмет на гостите на фестивала да се включат в приготвянето на храната и кулинарните надпревари.
Осемте зони на ARTE Feastival са ситуирани върху повече от три хектара повърхност, а туристическият град предлага многочислени благоприятни условия за настаняване за посетителите – от петзвездни хотели до къмпинг локация, планувана за фестивала.

Pool Stage е зоната за танци, безгрижно разформироване, коктейли, сапунени мехури и музика, селектирана от топ имената DJ Sandy Rivera, DJ Mahmut Orhan и DJ Roger Sanchez .
А специфичен посетител на тридневния празник е Imad Magician – илюзионистът от Мароко, с повече от три и половина милиона почитатели в обществените мрежи.
Пилотното издание на ARTE Feastival е с толкоз наситена и разнообразна стратегия, че хора от всяка възраст и ползи да могат да станат част от основаването на нещо ново и в действителност особено в спа столицата на Балканите Велинград.

Билетите за ARTE Feastival към този момент са в продажба на цени от 30 до 120 лева на . bg , в офис мрежата на EasyPay и в магазини „ На Тъмно “. За повече информация и всички вести към А RTE Fe a stival следeте www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в обществените мрежи –, и.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР