Арт инсталация върху велоалеята в Студентски град срещу НСА.Петя Филева

...
Арт инсталация върху велоалеята в Студентски град срещу НСА.Петя Филева
Коментари Харесай

Кой ще се погрижи това петно да бъде отстранено от велоалеята? СНИМКА

Арт апаратура върху велоалеята в Студентски град против НСА.

Петя Филева споделя фотография в обществената мрежа Facebook, от която виждаме изтекло масло от автомобил, което масло впоследствие е покрито с пясък.

" Все отново някой се е погрижил за изтеклото масло, въпреки и по несъответствуващ метод за място, през което минават колела и тротинетки. ", написа дамата.

Тя отбелязва, че споделя обявата, за да предупреди минаващите от там, а и да пита - има ли смисъл да се подават сигнали, с цел да се почисти това, дали от Общината биха реагитали?

" За страдание, това е методът да се почисти, само че леке ще си остане. А дали някой ще измете пясъка... има ли значение, при всичкия този прахоляк ", разяснява Иво Теодосиев.

Дора Атанасова съветна Петя да взема кофа на заем от някой магазин, да закупи четка и сапун, и да го почисти, в случай че минава от там постоянно. " Общината реагира постепенно ", отбелязва още тя.

А Яни Георгиев е на мнение, че велоалеите в Студентски град са под всякаква рецензия. " То в Студентски град едни велоалеи... Някъде не проличава макировката и мъчно да схванеш, че има велоалея, а дали някой ден ще стартират да поставят ограничители сред пътното платно и велоалеите, не е ясно ", разяснява той.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР