Арсенал загуби като гост от Суонси с 1:3 в мач

...
Арсенал загуби като гост от Суонси с 1:3 в мач
Коментари Харесай

Мхитарян дебютира за "Арсенал" при загубата от "Суонси"

" Арсенал " загуби като посетител от " Суонси " с 1:3 в мач от 25-ия кръг на футболното състезание на Англия. Домакините стигнаха до триумфа с два гола на Сам Клакъс и неточност на вратаря на гостите Петр Чех. Така " Суонси " се измъкна от зоната на изпадащите и се изкачи на 17-а позиция с 23 точки. Арсенал е на шесто място с 42 точки.

Новото попълнение Хенрих Мхитарян дебютира за отбора на Арсен Венгер, който стартира по-добре срещата и поведе след попадение на Начо Монреал в 33-ата минута. Той се възползва от положително центриране на Месут Йозил.

Само минута по-късно домакините изравниха, откакто Клакъс беше изведен в комфортна позиция против Петр Чех и не сгреши за 1:1.

В 60-ата минута Мхитарян се появи на мястото на Мохамед Елнени, само че секунди по-късно стражът на " Арсенал " позволи неточност и Джордан Аю направи поврат. Вратарят не съумя да почисти топката и тя попадна в Аю, който осъществя от близко.

До края на мача гостите продължиха да нападат в търсене на изравнителен гол, само че вместо това получиха трети във вратата си, още веднъж дело на Сам Клакъс в 86-ата минута, който оформи и крайния резултат.

Оливие Жиру също влезе в игра за " Арсенал " във евентуално последния си мач за тима.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР