Арсенал води преговори за привличането на двама играчи преди края

...
Арсенал води преговори за привличането на двама играчи преди края
Коментари Харесай

Емери призна, че Арсенал преговаря за двама нови

Арсенал води договаряния за привличането на двама играчи преди края на януарския трансферен прозорец, разгласи мениджърът на отбора Унай Емери. Специалистът добави, че не търсят бранител, макар проблемите с травми в отбранителната линия на тима. Според медиите, трансферна цел на лондонския клуб са крилото на Интер Иван Перишич и крилото на Барселона Денис Суарес.

Despite The Gunners injuries to defenders and struggles this year at the back, @UnaiEmery_ hinted today he is looking for offensive players Ivan Perisic and Dennis Suarez during the transfer window pic.twitter.com/IJLEhww0Ty
— Ian Abrahams (Moose) (@BroadcastMoose) January 28, 2019
"Обсъждаме двама играчи и опцията те да дойдат в отбора, сподели Емери на конференция преди утрешното домакинство от Висшата лига против Кардиф Сити от 21:45. Защитникът на Арсенал Сократис Папастатопулос ще бъде отвън терените към месец поради травма в глезена. Лоран Косиелни е стравма на челюстта, а със съществени травми на коляното са Ектор Белерин и Роб Холдинг ".

Емери съобщи, че не желае да притегля бранител, тъй като това ще докара до проблеми, когато контузените играчи се върнат на терена. "Имаме задоволително бранители в тима, " сподели той. Арсенал е на пето място в класирането във Висшата лига, на три точки от четвъртия Челси, само че с равни точки с Манчестър Юнайтед, а в петък "червените дяволи " отстраниха лондончани в шампионата за Купата на Англия.
Премиър лийг 24 кръг, вторник 29 януари  Арсенал 21:45предстои  Кардиф Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР