Арсенал вероятно ще бъде без Томас Партей срещу Манчестър Сити

...
Арсенал вероятно ще бъде без Томас Партей срещу Манчестър Сити
Коментари Харесай

Ключов играч на Арсенал получи контузия, аут е за мача със Сити

Арсенал евентуално ще бъде без Томас Партей против Манчестър Сити в сряда в извънредно значимия мач от Висшата лига, който може да наклони везните в интерес на някой от двата тима в борбата за купата.

" Артилеристите " не имат вяра, че мускулният проблем е сериозен, съгласно The ​​Athletic, само че предстоящото му неявяване в сряда ще се усети в кратковременен проект, заради значимостта на срещата.

Партей, който се бори с травми през целия си престой в Арсенал, направи 18 мача като титуляр във Висшата лига този сезон. Отборът от Северен Лондон също е без полузащитника Мохамед Елнени поради травма, макар че към този момент имат Жоржиньо в редиците си, откакто той се причисли от Челси през януарския трансферен прозорец.

Арсенал влиза в домакинския си мач против Манчестър Сити с три точки преднина на върха във Висшата лига и мач по-малко. Победа би ги сложила на първото място, с цел да претендират " артилеристите "  за купата, защото те няма да играят още веднъж с клуб от огромната шестица до 8 април.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР