Арсенал (Тула) обърна с 3:1 гостуващия Ахмат и записа първи

...
Арсенал (Тула) обърна с 3:1 гостуващия Ахмат и записа първи
Коментари Харесай

Жоро Костадинов влезе при героичен обрат на Арсенал

Арсенал (Тула) обърна с 3:1 гостуващия Ахмат и записа първи триумф в Премиер лигата. Впечатляващото е, че отборът на Олег Кононов вкара и трите си гола с човек по-малко. Олег Иванов откри за Ахмат в 39-ата минута, а в 41-ата Кантемир Берхамов получи червен картон, само че през второто полувреме Лука Джорджевич, Зелимхан Бакаев и Даниил Лесовой ъзнаградиха напъните на Арсенал.

Михаил Александров не игра за домакините поради травма, а Георги Костадинов за трети път от началото на сезона влезе като запаса. Българският национал размени Сергей Ткачов в 77-ата минута.

До почивката мачът се развиваше равностойно и ползи положения имаше и пред двете порти. В 39-ата минута капитанът на Ахмат Ризван Уциев елегантно се измъкна от Анри Хагуш и стреля, Левашов избави, само че при добавката нямаше кой да попречи на Олег Иванов да открие резултата.

Нещата станаха още по-неприятни за домакините две минути по-късно. Берхамов, който към този момент имаше жълт картон, фаулира жестоко Беким Балай и съдията Сергей Лапочкин го изгони.

Дори в понижен състав, " артилеристите " не смятаха да се предават. В 52-ата минута взетият за втора поредна година чартърен от Зенит Джорджевич влезе в наказателното поле и насочи удар, който благодарение на гредата влезе във вратата на Евгений Городов. След още пет минути домакините направиха цялостен поврат. Те хванаха неподготвена отбраната на Ахмат и Зелимхан Бакаев се разписа за 2:1.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 3 кръг, неделя 12 август  Арсенал Тула 3:1краен резулат  Ахмат
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР